Flux noutăţi

Noua conducere a Serviciului Vamal
04.12.2019 | JURIDICE MOLDOVA

Viceprim-ministrul Serghei Pușcuța a prezentat colaboratorilor Serviciului Vamal noul director interimar al instituției, dl Sergiu Burduja.

În cadrul ședinței scurte, Viceprim-ministrul a menționat: „Deoarece Serviciul Vamal este prezent practic pe întreg teritoriul țării și interacționează atât cu agenți economici, cât și cu persoane fizice, cer să desfășurați activitatea în strictă conformitate cu legislația. Vă rog să concentrați toate eforturile pentru a determina ca procedurile Serviciului Vamal să fie prietenoase și oneste”.

În continuare, vicepremierul a mai remarcat importanța eficienței și corectitudinii Serviciului Vamal pentru bugetul public și l-a îndemnat pe directorul nou numit să urmărească ca Serviciul să-și mențină indicatorii, or chiar să-i crească acolo unde este loc.

Directorul numit, dl Sergiu Burduja, a deținut funcția de Consilier al Ministrului Finanțelor și Director general al Departamentului control financiar și revizie din cadrul aceluiași minister, și a activat în funcții de conducere în cadrul Serviciului de Informații și Securitate și Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției.


Aflaţi mai mult despre


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.