Arbitraj

Av. dr. Mihai Mareș, speaker la Conferința de arbitraj comercial. Tema discursului: Acuzația de fraudă sau corupție în litigiul arbitral
07.12.2019 | JURIDICE MOLDOVA

Vineri, 6 decembrie 2019, av. dr. Mihai Mareș, managing partner MAREȘ & MAREȘ, specializat în dreptul penal al afacerilor, a fost invitatul special al Conferinței de arbitraj organizată de AmCham în colaborare cu JURIDICE MOLDOVA.

Domnul Mareș a avut un discurs inedit, având în vedere că tema acestuia a întrunit două domenii de drept care la prima vedere sunt disctincte, dreptul penal și abitrajul comercial. Tema discursului domnului Mareș a fost „Acuzația de fraudă sau corupție în litigiul arbitral” și a fost prezentată în cadrul panelului I, care a abordat problematică convenției arbitrale și constituirea tribunalului arbitral. Înregistrarea video a panelului poate fi vizionată aici. Intervenția domnului Mareș începe de la minutul 50:20.

Mihai Mareș are o experiență vastă în cadrul ariei de practică white collar crimes, este doctor în drept. Tema tezei de doctorat “Nulitățile în procesul penal” a fost susținută în cadrul Institutului de Cercetări Științifice “Acad. Andrei Rădulescu”.

Conferința organizată de Curtea de Arbitraj Comercial Internațional din Chișinău pe lângă AmCham Moldova și JURIDICE MOLDOVA a avut loc la Chișinău.

Mai multe detalii: aici.


Aflaţi mai mult despre ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.