Facultatea de Drept a Universităţii de Stat din Moldova

În zilele de 7 și 8 ianuarie 2020, mai mulți studenți de la Facultatea de Drept a USM împreună cu Preotul Octavian Moșin și alți enoriași ai Bisericii “Întâmpinarea Domnului”
10.01.2020 | JURIDICE MOLDOVA

În zilele de 7 și 8 ianuarie 2020, mai mulți studenți de la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova, împreună cu Preotul Octavian Moșin și alți enoriași ai Bisericii “Întâmpinarea Domnului” au vizitat 15 familii care îngrijesc copii cu grad sever de dizabilitate, unde au distribuit mai multe bunuri de primă necesitate (scutece, produse alimentare și igienice etc.), au transmis un mic suport financiar, precum și au împărțit unele jucării pentru copilași.

Respectiva Caravană de Crăciun constituie urmarea firească a campaniei caritabile demarate în perioada 3-7 ianuarie 2020 la inițiativa Consiliului Studențesc al Facultății de Drept Asociația

Studenților în Drept și a Preotului Octavian Moșin al bisericii “Întâmpinarea Domnului”. Scopul acțiunii de caritate a fost mobilizarea oamenilor de bună credință pentru a-i ajuta pe semenii lor mai triști, pentru a le dărui un zâmbet și speranță spre mai bine.

Împreună, toți cei care au contribuit în sprijinul campaniei de caritate, pe bază de voluntariat, au adus lumină și bucurie în casele beneficiarilor – familii aflate în dificultate; răsplata sufletească pentru gestul lor fiind zâmbetul persoanelor care au puține motive să o facă.

Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova își exprimă aprecierea față de implicarea voluntară a studenților și profesorilor de la drept în cadrul acestei acțiuni caritabile, or nu poate fi contestată relevanța cuvintelor spuse de N. Mandela: “Să elimini sărăcia nu este un act de caritate, ci unul de dreptate”.

Într-adevăr, realizarea dreptății, ca și acțiunile de caritate sunt animate de dorința de a căuta binele societății.


Aflaţi mai mult despre


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.