Law Street

VIDEO – Conferința JMD de Drept civil: Modernizarea Codului civil – fără cinci minute un an de la intrarea în vigoare / 28 februarie 2020
01.08.2020 | JURIDICE MOLDOVA

Conferința de Drept civil: Modernizarea Codului civil – fără cinci minute un an de la intrarea în vigoare, organizată de JURIDICE MOLDOVA, are drept scop punerea în discuție a principalelor probleme practice apărute ca urmare a intrării în vigoare a Legii de modernizare a Codului civil. Moderatorul conferinței este domnul profesor av. Oleg Efrim, care în calitatea sa de Ministru al Justiției, a pus bazele elaborării proiectului de modernizare a Codului civil. În cadrul conferinței, speakeri notorii vor aborda tematici dificile și vor fi bucuroși să discute cu cei prezenți în sală, pentru a elucida soluțiile optime. Nivelul conferințelor organizate de JURIDICE MOLDOVA este întotdeauna cel mai înalt, din care cauză Centrul de Instruire a Avocaților va aloca ore de pregătire profesională participanților avocați la conferință.
Vă așteptăm la conferință!
Organizatori: JURIDICE MOLDOVA în colaborare cu Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova și Centrul de Instruire a Avocaților
Unde: Facultatea de Drept, Universitatea de Stat din Moldova [harta]
Când: 28 februarie 2020 / 9:00

*Conferința nu se va transmite LIVE, de aceea vă recomandăm înregistrarea și participarea la ea. Participanții vor primi diplome de participare. Tematicile discursurilor vor fi amplasate cât de curând.

*Membrii Partenerii JURIDICE MOLDOVA nu achita taxă de participare, inclusiv și cadrele didactice a Facultății de Drept a Universtității de Stat din Moldova.

*În cazul unor împrejurări ce nu priște organizatorul evenimentul, speakerii pot fi înlocuiți, lista finală a speakerilor va fi disponibilă la data de 22 februarie 2020. 


Numărul de locuri este limitat. Participare este cu plată și se va putea face prin intermediul iTicket [link bilete]
Taxa de participare: 440 MDL



Speakeri (ordine alfabetică)

Moderator

Lucian BerceaAv. Oleg Efrim, Managing Partner EFRIM ROȘCA & ASOCIAȚII

Ion CăpățînăAv. Ion Căpățînă, VERNON | DAVID

Dan NicoarăAv. Dan Nicoară, Senior Associate GLADEI & PARTNERS

Gheorghe MîțuJud. conf. univ. dr. Gheorghe Mîțu


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.