Comunicate

Baroul Comrat are un nou Decan
10.02.2020 | JURIDICE MOLDOVA

Vineri, 7 februarie, a avut loc Adunarea Generală a Baroului de avocaţi din circumscripția Curţii de Apel Comrat, în cadrul căreia s-a decis conducerea Baroului pentru următorii doi ani.
Astfel, avocatul Victor Arnaut, a fost reales la funcţia de decan al Baroului Comrat, acumulând majoritatea voturilor. Iar prodecanul a fost ales, avocatul Izvecov Igor.

Tot în cadrul Adunării ordinare a Baroului, a fost supus votului lista avocaţilor pentru a fi delegaţi pentru activităţile organizatorice ale Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova. În urma votului , dar şi a deciziilor votate, avocaţii delegaţi vor reprezenta interesele instituţiei avocaţiale regionale în cadrul congreselor ordinare şi extraordinare a unui an calendaristic.

În cadrul Baroului din circumscripția Curţii de Apel Comrat, sunt înregistraţi 59 de avocaţi, dintre care doar 50 de avocaţi deţin dreptul de exercitare.

Uniunea Avocaţilor din Republica Moldova, aduce sincere felicitări decanului Victor Arnaut şi prodecanului Izvecov Igor, pentru încrederea obţinută din partea colegilor. Este o responsabilitate enormă şi onorată pentru a reprezenta interesele colegilor din Comrat.

Cu acest prilej, întregul colectiv al Uniunii le doreşte mult succes, încredere permanentă din partea avocaţilor, să îşi îndeplinească cu responsabilitate şi devotament obligaţiunile, în virtutea principiilor morale şi profesionale ale avocaţilor.


Aflaţi mai mult despre


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.