Flux noutăţi

CSM anunță concursuri pentru suplinirea a trei funcții
11.02.2020 | JURIDICE MOLDOVA

La 14 ianuarie 2020, prin Hotărîrea CSM nr. 21/1, au fost anunțate concursuri pentru suplinirea posturilor vacante de:

1) judecător la Curtea Supremă de Justiție – 1 post;

2) președinte al Curții Supreme de Justiție;

3) vicepreședinte al Colegiului civil, comercial și de contencios administrativ din cadrul Curții Supreme de Justiție.

Anunțul privind concursurile respective a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 36-43 din 07 februarie 2020, iar cererile de participare la concurs urmează a fi depuse în termen de 20 de zile calendaristice din ziua publicării anunțului în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Candidații înscriși în Registrul participanţilor la concursul pentru suplinirea funcţiilor vacante de judecător, vicepreşedinte sau președinte al instanţei judecătoreşti vor depune la Consiliul Superior al Magistraturii pînă la data de 26 februarie 2020 următoarele acte:

  1. a) cererea de participare la concurs;
  2. b) curriculum vitae actualizat;
  3. c) motivarea personală;
  4. e) certificatul medical privind starea sănătății, în cazul expirării valabilității acestuia la data depunerii cererii.

Concursurile se vor desfășura în conformitate cu prevederile Regulamentului cu privire la organizarea și desfășurarea concursului pentru suplinirea funcțiilor de judecător, de vicepreședinte și de președinte al instanței judecătorești, aprobat prin Hotărîrea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 612/29 din 20 decembrie 2018.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la Secretariatul Consiliului Superior al Magistraturii (mun. Chişinău, str. M. Eminescu, 5, tel. 0 22 990-801).

NotăCererile privind participarea la concursuri urmează a fi depuse conform modelului plasat pe pagina web a CSM la compartimentul Modele de acte.


Aflaţi mai mult despre , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.