Law Street

Gladei și Partenerii a asistat la achiziția Grupului Moldcell
26.03.2020 | JURIDICE MOLDOVA

Gladei și Partenerii a asistat CG Cell Technologies DAC, deținută în totalitate de CG Corp Global, în preluarea de la subsidiara Telia Company, a 100% din participațiunile în Moldcell, Molfintur și Moldcell Technology, pentru prețul de USD 31,5 milioane.  Moldcell este a doua cea mai mare societate de comunicații electronice din Republica Moldova.

Tranzacția de cumpărare a fost finalizată la 24 martie 2020, după ce aprobările și formalitățile necesare au fost obținute și îndeplinite de avocații locali ai cumpărătorului și vânzătorului.  Tranzacția a inclus și un component de finanțare care este încă în derulare și urmează a fi curând definitivat.

Echipa Gladei și Partenerii a fost condusă de Roger Gladei și a inclus, în principal, pe Asociatul Senior Dan Nicoară, Asociatul Irina Sugoneaco și pe Asociatul Junior Ecaterina Nacu.

Roger Gladei

Roger Gladei

„A fost o experiență fără precedent, ne-am simțit conducând o navetă spațială printre meteoriți. Până în ultima clipă nu am avut certitudinea că starea de urgență sau covidul nu va opri tranzacția”, a menționat Roger Gladei.

Dan Nicoară

Dan Nicoară

„Doar așa am putut resimți din plin satisfacția sarcinii duse până la capăt. Mulțumim autorităților și tuturor persoanelor implicate care ar dat dovadă de profesionalism și dedicație.”, a menționat Dan Nicoară.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.