Flux noutăţi
Comentariile sunt închise pentru Programul de leadership pentru tineri jurişti – “LEAD2018” îşi aşteaptă candidaţii

Programul de leadership pentru tineri jurişti – “LEAD2018” îşi aşteaptă candidaţii
25.10.2017 | Vlad Bercu

Vrei să contribui la schimbare?
Vrei să devii lider în sistemul de justiţie?
Vrei să fii parte dintr-o reţea puternică de tineri motivaţi?

Fii parte a programului LEAD 2018, adresat tinerilor jurişti din Republica Moldova, aflaţi în primii 5 ani de carieră profesională, indiferent de profesia juridică exercitată (judecător, procuror, avocat sau avocat stagiar, notar, executor judecătoresc, jurisconsult, consilier juridic, asistent universitar, polițist, etc.), masteranzilor, precum şi studenţilor la drept aflaţi în ultimul an de studiu.

Vor fi selectați cei mai buni 20 de tineri jurişti care demonstrează potenţial de lideri și dorinţă de a fi factori de schimbare în sistemul de justiție.

LEAD 2018 presupune cinci sesiuni de training în Republica Moldova şi România, discuţii deschise cu profesionişti din domeniul juridic, implementarea unor proiecte de grup şi o vizitã de studiu la Bucureşti. 

Trimite dosarul de candidatură la adresa leadership@ink.org.ro, care va conţine:
– CV-ul tău;
– scrisoare de motivaţie de o pagină;

– un eseu de maxim 2 pagini în care să prezinţi o idee cu impact asupra  sistemului de justiţie din Republica Moldova, pe care doreşti să o implementezi.

Documentele trebuie redactate în limba română, mărimea caracterelor 11 şi o distanţă de 1, 5 între rânduri şi transmise până la data 5 noiembrie, ora 23:59.

Costurile de participare în program vor fi acoperite de organizatori. 

Pentru mai multe detalii, accesați situl oficial sau vizitați pagina de Facebook LEAD Moldova

Proiectul LEAD2018 este organizat de către Asociația INK & CRPE-R.Moldova, cu sprijinul financiar al Ambasadei Olandei în cadrul Programului MATRA.

 


Aflaţi mai mult despre ,Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.