Flux noutăţi

Webinare INCOTERMS-2020 pentru mediul de afaceri
01.07.2020 | JURIDICE MOLDOVA

Peste 100 de specialiști din domeniul comerțului internațional din Moldova vor beneficia de instruiri gratuite despre INCOTERMS 2020, organizate de Camera de Comerț și Industrie (CCI) cu suportul Programului USAID Reforme Structurale în Moldova.
INCOTERMS conține termenii comerciali internaționali elaborați de Camera Internațională de Comerț (CIC) și reprezintă un îndrumar deosebit de util, care permite definirea exactă a obligațiilor părților în contractele de vânzare-cumpărare internaționale. Primul set de clauze INCOTERMS a fost publicat de către Camera Internațională de Comerț în 1936, iar începând cu anul 1980 regulile INCOTERMS se modifică o dată la 10 ani.

”Acest eveniment este organizat de CCI a RM, ca membru al CIC, care este autorul oficial al condițiilor de livrare Incoterms și deține drepturi exclusive pentru instruire și distribuirea publicației INCOTERMS”, – a  menționat Sergiu Harea, Președintele CCI.

Seminarul este primul din seria cursurilor INCOTERMS care se va desfășura pe platforma Academiei Exportatorilor a CCI. Academia Exportatorilor reprezintă o platformă de servicii de consultanță și traininguri specializate oferite atât exportatorilor cu experiență, cât și companiilor care doresc să își extindă activitatea pe noi piețe.


Aflaţi mai mult despre


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.