Flux noutăţi
Comentariile sunt închise pentru Vizita de studiu a Fundației Germane pentru Cooperare Juridică Internațională la sediul CSM

Vizita de studiu a Fundației Germane pentru Cooperare Juridică Internațională la sediul CSM
01.02.2018 | JURIDICE MOLDOVA

La 31 ianuarie curent, la sediul CSM a avut loc vizita de studiu a Fundației Germane Pentru Cooperare Juridică Internațională, cu participarea domnului Hülshörster, Directorul Executiv al IRZ și a doamnei Aliona Bleah. Din partea Consiliului Superior al Magistraturii au participat membrii, domnul Dorel Musteață, doamna Nina Cernat, doamna Vera Toma și domnul Anatolie Galben.

Scopul acestei vizite a constat în stabilirea domeniilor de interes a CSM-ului pentru colaborarea cu IRZ în anul 2018. De asemenea, aceștia au discutat și despre faptul unde ar fi posibilă și utilă împărtășirea experienței germane din domeniul justiției, despre posibilitățile de colaborare în funcție de prioritățile stabilite de instituție anterior.

În cadrul ședinței, IRZ și-a oferit disponibilitatea de a sprijini CSM în procesul de consultare și avizare, organizare a meselor rotunde ce vor cuprinde discuții de specialitate pe teme de actuale și de importanță pentru CSM în sensul consolidării independenței judecătorești și creșterii încrederii în justiție.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul oficial al Consiliului Superior al Magistraturii


Aflaţi mai mult despre ,Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.