ACI PARTNERS

ACI Partners este lider pe piața serviciilor juridice din Republica Moldova, fiind recunoscută atât în Moldova, cât și peste hotarele acesteia. Fiind fondată în 2006, a reușit sa devină una din cele mai respectate companii din domeniu. Filosofia ACI Partners constă în oferirea  unor prestații calificate, fundamentate pe înțelegerea necesităților și așteptărilor clienților,   oferindu-le nu doar niște concluzii teoretice, dar și soluții practice, inovative și fiabile.

Pentru atingerea acestui scop, ACI Partners recurge la un tratament personalizat al fiecărui client, demonstrând respect autentic față de valorile acestuia și angajamentul necondiționat față de interesele și necesitățile lui, abordând cu atenție majoră fiecare detaliu. În orice activitate de consiliere este implicată o echipă de profesioniști cu specializare corespunzătoare și calificările relevante, ceea ce permite să asigurăm clienților noștri o asistență multidisciplinară, integrată și completă. 

Astfel, ACI Partners acoperă tot spectrul de servicii juridice care ar putea viza un business în Moldova sau care are tangențe cu Moldova, inclusiv in domenii înguste, complexe și inovative precum ar fi reforme legislative, tehnologiile informaționale, telecomunicații, energetică, finanțări sofisticate, reorganizări internaționale, drept concurențial, protecția datelor cu caracter personal, fiscalitate, proiecte internaționale de  infrastructură, reprezentări in instanțe locale și internaționale, precum si infracțiunile „gulerelor albe”, fraude economice, și infracțiuni informatice.

ACI Partners a consultat si asistat Guvernul Republicii Moldova, mediul de afaceri, organizații internaționale și alte instituții cu referire la cele mai notorii tranzacții și proiecte. Pe parcursul activității sale, profesioniștii ACI Partners au câștigat încrederea și înalta apreciere a clienților, fiind alături de ei în cadrul acestor proiecte proeminente. 

La fel, performanța ACI Partners a fost înalt apreciată de cele mai renumite clasamente internaționale din domeniu. Astfel, conform Chambers&Partners și Legal500, ACI Partners se clasează în palierul 1, fiind una din cele mai recomandate societăți de consultanță juridică din Moldova. Echipa ACI Partners se bucură de cei mai mulți juriști nominalizați în cadrul Best Lawyers, iar Igor Odobescu, Partener Senior, este membru al Consiliului de Administrare în cadrul Best Lawyers.

IGOR ODOBESCU
Managing Partner ACI

ANDREI CACIURENCO
Partner ACI

CRISTINA MARTIN
Partner ACI

DANIELA SIPITCA
Head of Tax and Accounting Department ACI

DANIEL MARTIN
Partner ACI

CAROLINA PARCALAB
Manager ACI

MARINA ZANOGA
Associate ACI

ADRIAN SOROCEANU
Associate ACI

CRISTINA TISCUL
Associate ACI

MARINA ZARIJA
Junior Associate ACI

DOINA CHIRICA
Junior Associate ACI