Despre noi

”A fi împreună este un început. A rămâne împreună este un progres. A lucra împreună este un succes!”

Henry Ford

Prin JURIDICE.roSocietatea de Științe Juridice promovează în lumea juridică din România imperativul construirii unei societăți bazate pe cunoaștere. Scopul urmărit constă în creșterea rolului argumentului, în defavoarea obtuzității. Sunt depuse eforturi pentru consolidarea în România a respectului față de lege.

JURIDICE.ro însă nu reprezintă doar un ideal intangibil, ci acest concept se materializează sub forma unei platforme de manifestare pentru întraga comunitate juridica.

Totuși pentru o perioadă de mai bine de 10 ani, JURIDICE.ro a fost o platformă dedicată în marea sa parte doar publicului românesc, din 2017 însă activitatea JURIDICE s-a extins și în Republica Moldova, iar astăzi vă prezentăm noul produs JURIDICE – platforma JURIDICE MOLDOVA.

JURIDICE MOLDOVA reprezintă o oportunitate inedită, oferită atât studenților din Republică, cât și tinerilor practicieni pentru a se dezvolta și a se manifesta pe un teren încă neexplorat.

Speranța echipei și a celor care cu multă râvnă s-au aventurat în acest traseu intelectual, pentru de crea o societate juridică veritabilă, care să zidească relații de colaborare prodigioase atât în ce privește aspectele teoretice ale Dreptului, cât și în privința problemelor ce țin de jurisprudență.

Desigur, nu în ultimul rând, unul dintre scopuri este de a apropia cele două maluri ale Prutului, măcar în ceea ce ține de tagma profesiei de jurist.

Echipa JURIDICE MOLDOVA vă mulțumește pentru că ne-ați onorat cu atenția dumneavoastră și speră vă ofere acel lucru după care sunteți în căutare.

Cu stimă,

JURIDICE MOLDOVA