Vladimir PALAMARCIUC

 Vladimir PalamarciucVladimir Palamarciuc este asociat în cadrul Biroului de Avocați “Turcan Cazac” – http://turcanlaw.md. Domeniul de specializare în activitatea de avocat este dreptul civil și comercial, achiziții publice, litigii și procedura de insolvabilitate.

Începând cu anul 2013 activează în calitate de lector de drept civil la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. În calitate de experiență internațională a participat la stagii profesionale și de cercetare, cum ar fi cercetarea la Institutul Internațional pentru Unificarea Dreptului Privat (UNIDROIT), stagiu profesional în cadrul Baroului New Mexico (Albuquerque, NM) ca parte a Programului Professional Fellows al Departamentului de Stat al SUA.

Vladimir Palamarciuc este co-fondator și primul președinte (2012-2016) al Asociației Tinerilor Avocați din cadrul Uniunii Avocaților a Republicii Moldova. A fost și este implicat constant în reformele instituționale ale profesiei de avocat, promovarea deontologiei profesionale, activități de orientare profesională pentru tineri, iar din anul 2015 îndeplinește rolul de expert național (Info Point) pentru Programul Consiliului Europei privind Formarea Juriștilor în Domeniul Drepturilor Omului (Programul HELP) și este trainer HELP certificat pentru cursuri on-line.

Limbile vorbite: româna, engleza, rusa, franceza și italiana.

Date de contact:
E-mail: vladimir.palamarciuc@turcanlaw.md ; palamarciuc.vladimir@gmail.com