Flux noutăţi

Experiența beneficiarilor Bursei de merit Gladei
05.10.2020 | JURIDICE MOLDOVA

Bursa de merit Gladei împlinește 5 ani. În acest an, pe lângă bursa în mărimea taxei de studii pentru anul academic 2020-2021, Gladei și Partenerii își propune să ofere și două stagii profesionale de o lună în cadrul biroului.

Dincolo de posibilitatea de a obține finanțare pentru studii, bursa Gladei este și o provocare de a ”sparge” subiecte complexe, inspirate din practica biroului, cum sunt:
– 2019: Finanțarea participativă (lending-based crowdfunding) – reglementări curente și propuneri;
– 2018: Anularea acțiunilor bancare: interesul public vs. interesul privat;
– 2017: Notificarea concentrărilor economice – analiză comparativă între legislația RM și UE;
– 2016: Squeeze out (obligația de vânzare a acțiunilor) – analiză comparativă între legislația Republicii Moldova și legislația UE.

Aspiranții sunt studenți și masteranzi la drept, talentați și puternic motivați.  Pentru majoritatea câștigătorilor (3 din 4) bursa a fost primul pas în a deveni parte din echipa Biroului Asociat de Avocați „Gladei și Partenerii”.

Totuși, cel mai bine despre Bursa de merit Gladei pot să vă relateze câștigătorii din anii trecuți.

Pavel Spatari

Pavel Spatari

Bursa de merit Gladei reprezintă una din cele mai tari experiențe trăite în calitate de student, din perspectivă academică. Fiind participant a celei de-a doua și a patra ediții a Bursei, pot afirma cu deplină încredere că însuși pregătirea de acest concurs te învață să gândești out of the box, iar câștigul e ca cireașa de pe tort. Îndemn toți studenții ambițioși să participe la acest “Champions League” academic. – a declarat Pavel Spătari, câștigătorul celei de-a patra ediții.

Corneliu Doni

Corneliu Doni

Sunt recunoscător Domnului Roger Gladei și echipei sale pentru oportunitățile oferite și inspirația intelectuală. Îndemn toți studenții să între în competiția Bursei de merit Gladei & Partners pentru a-și antrena cunoștințele și abilitățile juridice. – a declarat Corneliu Doni, câștigătorul celei de-a treia ediții.

Vlad Roibu

Vlad Roibu

Experiența trăită zi de zi în echipa „Gladei și Partenerii” este similară unei escaladări de Everest sau, dacă vreți, a unui raliu pe Transfăgărășan. Multă muncă, efort susținut, dinamism, provocări constante – cu atât mai mare satisfacția când atingi obiectivul propus. „Gladei și Partenerii” este mereu în asentimentul persoanelor studioase, ambițioase și perseverente, iar Bursa de merit Gladei reprezintă o posibilitate reală pentru testarea cunoștințelor, abilităților și, finalmente, pentru afirmare. În ce mă privește, nu am ratat o asemenea oportunitate și în prezent constat cu satisfacție că sunt parte a echipei „Gladei și Partenerii” –  a declarat Vlad Roibu, câștigătorul celei de-a doua ediții.

 Vlad Bercu

Vlad Bercu

Bursa de merit Gladei este similară unei partide bune de șah, inițial îți pregătești cu grijă pozițiile, pentru ca mai apoi, în cadrul pledoariei finale, să convingi pe toți că studiul tău a avut acel extra mile care face diferența dintre tine și restul (totuși vorbim de un concurs). De facto, Bursa de merit Gladei este un teaser la activitatea din cadrul firmei,  participanții înțeleg perfect ce se are în vedere prin skin in the game. Disclaimer: această Bursă nu este pentru toți, este pentru cei ambițioși, perseverenți și dornici de competiție.

Condițiile de participare la concursul pentru a cincea Bursă Gladei sunt pe link: Bursa de merit GLADEI – 2020 


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.