Law Street

Dolea & Co anunță colaborarea cu compania Israeli-European Regulatory Consultancy cu sediul în Tel Aviv
10.11.2020 | JURIDICE MOLDOVA

Dolea & Co anunță colaborarea cu compania Israeli-European Regulatory Consultancy cu sediul în Tel Aviv, consolidându-și activitatea în domeniul Fintech, Inteligență Artificială și Securitate Cibernetică pe piața Republicii Moldova.

Colaborarea își propune asistența clienților din Republica Moldova cu privire la aspecte regulatorii ale Uniunii Europene și ale Israelului în domeniul tehnologiilor informaționale, precum și asistența clienților Israelieni care au afaceri în Republica Moldova.

Firma Israeli-European Regulatory Consultancy este văzută ca fiind un consultant de top în domeniul tehnologiilor informaționale care consultă frecvent State, instituții de monedă electronică (IME) și instituțiile financiare cu privire la practicile lor în domeniul combaterii spălării banilor, în Golf Mijlociu și în Uniunea Europeană. Firma Israeli-European Regulatory Consultancy a fost înființată de Ella Rosenberg, Directorul Camerei de Comerț și Industrie Israel-Uniunea Europeană.

De asemenea, Ella Rosenberg a fost membră a Forumului Europei din Israel, care este forul guvernamental al Israelului pentru politica externă în ceea ce privește Uniunea Europeană. Ella Rosenberg colaborează frecvent cu Ministerul Apărării al Israelului, organizații financiare, și alte organizații de tehnologii informaționale precum, The Fintech Buzz, ReadDive, Drone Life și Unissu.


Aflaţi mai mult despre ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.