Flux noutăţi

Cursuri de instruire pentru avocații care acordă asistență juridică garantată de stat
12.01.2022 | JURIDICE MOLDOVA

Consiliul Național pentru Asistența Juridică Garantată de Stat, în colaborare cu Institutul Național al Justiției, organizează cursuri de instruire pentru avocații care acordă asistență juridică garantată de stat.

Conform comunicatului, cursurile de instruire vor avea loc online pe platforma Zoom, după cum urmează:

01 februarie – “Aspecte practice în examinarea litigiilor de familie, inclusiv cu implicarea copiilor”;

02 februarie – “Particularitățile examinării cauzelor cu privire la aplicarea măsurilor de protecție pentru victimele violenței în familie/violența față de copii”;

03 februarie – “Particularitățile acordării asistenţei juridice garantate de stat persoanelor cu dizabilități intelectuale și psihosociale la examinarea cauzelor penale și civile”;

04 februarie – “Procedura examinării plângerilor împotriva acţiunilor, inacţiunilor şi actelor organului de urmărire penală, organului care exercită activitate specială de investigaţii și procurorului”.

Pentru participarea la cursurile de instruire, avocații care acordă asistență juridică garantată de stat se pot înscrie în prealabil, până la data de 25 ianuarie, la adresa de gmail a Aparatului administrativ al CNAJGS: aparat@cnajgs.md sau la nr. de tel: 022 31 02 74.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.