Flux noutăţi

Depunerea și achitarea cererilor de cazier contravențional va putea fi efectuată prin intermediul terminalelor de plată
03.02.2022 | JURIDICE MOLDOVA

Ministerul Afacerilor Interne informează printr-un comunicat, că a fost solicitată posibilitatea depunerii cererii pentru toate tipurile de cazier contravenţional prin intermediul terminalelor de plată, cu asigurarea posibilității completării de către cetățeni a câmpurilor obligatorii precum, numărul de înmatriculare a unităţii de transport, cantitatea plăcilor de înmatriculare pierdute/sustrase, perioada pentru certificatele cu privire la accidentele rutiere.

Urmare a colaborării Serviciului Tehnologii Informaționale al MAI cu o companie care gestionează o rețea de terminale multifuncționale de plată, începând cu data de 28 ianuarie 2022, este posibilă atât depunerea automatizată a cererii, cât şi achitarea acesteia în toate terminalele de plată din Republica Moldova. Astfel, cetățenii vor putea beneficia de serviciile publice prestate de către Ministerul Afacerilor Interne mai rapid și mai ușor.

Anterior, cetățenii erau nevoiți să meargă la sediul Serviciului Tehnologii Informaționale al MAI sau la Inspectoratele de Poliție raionale, pentru a depune o cerere în scris, la care se anexa bonul de plată, și să se apropie următoarea zi pentru ridicarea certificatului solicitat.


Aflaţi mai mult despre , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.