Comunicate

Cu ocazia aniversării a 10 ani de la fondare, Asociația Tinerilor Avocați (ATA) va organiza campania #DescoperăunTînărAvocat
07.03.2022 | JURIDICE MOLDOVA

Asociația Tinerilor Avocați (ATA) informează că va organiza campania #DescoperăunTînărAvocat, cu ocazia aniversării a 10 ani de la fondare.

În cadrul campaniei, 15 membri ATA vor participa în perioada 1-3 aprilie la trainingul privind rețelele de socializare ca instrument de promovare a tinerilor avocați și public speaking.

Scopul trainingului este sporirea competențelor digitale a tinerilor avocați prin dezvoltarea conținutului media (text, video, imagine).

Ulterior trainingului, participanții vor fi provocați timp de 2 săptămâni să creeze 3 postări pe rețelele de socializare relatând despre activitatea de avocat, istoriile de succes, provocările apărute. Prin postări vor fi familiarizați cetățenii cu principalele reglementări legale, ce se aplică în viața cotidiană. Tematica postărilor va fi una diversă care ține de domeniul dreptului civil, al familiei, comercial, penal, contravențional, al protecției consumatorului, procedural, dreptul refugiaților, dreptul de azil etc. Postările vor fi preluate de către ATA și publicate pe pagina de Facebook. În această perioadă, Trainerul va fi la dispoziția tinerilor avocați și va oferi consultanță privind modalitatea de elaborare a postărilor și calitatea acestora.

Criteriile de selectare sunt următoarele:

  1. Disponibilitatea de a crea 3 postări după finalizarea trainingului;
  2. Statutul de Membru a Asociației Tinerilor Avocați;
  3. Atașarea unei scrisoari de motivație de participare la training (1 pag.)

Pentru înregistrare accesați acest link.

Termen limită de înregistrare este 26.03.2022 ora 22.00.

Trainingul fi organizat offline la Complexul Sportiv-Turistic Vatra, Vadul lui Vodă.

Asociația Tinerilor Avocați (ATA) a fost creată pe lângă Uniunea Avocaţilor la iniţiativa unui grup de avocaţi stagiari la 30 martie 2012 prin aprobarea Consiliului Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova.

Această Campanie este organizată în cadrul programului de granturi mici pentru asociațiile profesionale de tineri juriști și femei juriste, care face parte din Programul pentru Susținerea Reformei Justiției Penale și Combaterea Corupției, implementat de ABA ROLI cu susținerea financiară a Biroului pentru Combaterea Traficului de Droguri și Aplicarea Legii (INL) al Departamentului de Stat al SUA.


Aflaţi mai mult despre , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.