Flux noutăţi

Proiectul HCE al BNM “Pentru aprobarea Regulamentului privind cerințele minime pentru gestiunea riscurilor TIC și de Securitate a Informației”
22.03.2022 | JURIDICE MOLDOVA

Luni, 21 martie 2022, pe pagina-web a BNM, a fost postat anunțul privind inițierea, organizarea și desfășurarea consultării publice a proiectului de decizie.

Banca Națională a Moldovei inițiază, începând cu data de 21.03.2022, consultarea publică a proiectului Hotărârii Comitetului executiv al Băncii Naționale a Moldovei „Pentru aprobarea Regulamentului privind cerințele minime pentru gestiunea riscurilor TIC și de securitate a informației”.

Proiectul regulamentului are ca scop să asigure că băncile vor dispune de un cadru intern adecvat pentru gestiunea riscurilor TIC și de securitate a informației aliniat la strategia generală de afaceri, iar procesele de guvernanță internă sunt stabilite adecvat în raport cu sistemele TIC ale băncii și protejează în mod corespunzător sistemele TIC ale băncilor.

Recomandările pe marginea proiectului de decizie, supus consultării publice, pot fi expediate până pe data de 11.04.2022, pe adresa: bd. Grigore Vieru nr.1, MD-2005, mun. Chișinău. Concomitent, pot fi comunicate la adresa electronică: SupraveghereTIC@bnm.md sau la numărul de telefon: 022822515.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.