Comunicate

CNA. În ajunul BAC-ului, proiectul ”O lecție de integritate în școala mea” a ajuns în primele trei instituții de învățământ din țară
16.05.2022 | JURIDICE MOLDOVA

Sâmbătă, 14 mai 2022, Centrul Naținal Anticorupție a informat că voluntarii anticorupție au ținut lecții de integritate pentru semenii lor de la Academia de Poliție „Ștefan cel Mare”, Universitatea de Stat din Moldova și Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, însoțiți și ghidați fiind de ofițerii Direcției educație anticorupție a CNA.

Voluntarii au venit în fața studenților și elevilor cu mesaje în spiritul integrității și intoleranței față de fenomenul corupției și i-au convins pe audienți că onestitatea, corectitudinea și supremația calităților umane asupra tentației de a corupe sau de a fi corupt sunt elementele care definesc acea societate liberă de corupție în care ne dorim cu toții să trăim.
Așa cum activitățile anticorupție din cadrul proiectului au loc cu participarea și implicarea plenară a celor 29 de voluntari ai CNA, aceștia și-au propus să ajungă în primul rând în instituțiile de învățământ pe care le-au absolvit. Campania va fi reluată în septembrie cu noi destinații din întreaga țară.
”O lecție de integritate în școala/universitatea mea” este o campanie națională de informare și sensibilizare anticorupție a tinerilor care drept scop promovarea culturii integrității și intoleranței față de fenomenul corupției în instituțiile de învățământ din Republica Moldova.”

Aflaţi mai mult despre , , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.