Flux noutăţi

Zeci de companii vor fi premiate în cadrul Galei Businessului Moldovenesc
14.06.2022 | JURIDICE MOLDOVA

Zeci de companii care s-au înscris la Concursurile „Marca Comercială a anului 2021” și „Premiul pentru Realizări în Domeniul Calității 2021” vor fi premiate, joi, 16 iunie 2022, începând cu ora 17.00, în cadrul „Galei Businessului Moldovenesc”– cel mai așteptat eveniment al societății economice autohtone.

Scopul evenimentului este de a susține și încuraja companiile care contribuie la prosperarea economiei autohtone prin implementarea standardelor internaționale de management al calității, oferind cele mai calitative branduri ale produselor și serviciilor.

Evenimentul va fi organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), în parteneriat cu Centrul Național Anticorupție (CNA), Institutul de Standardizare din Moldova (ISM) și  Centrul Național de Acreditare din Republica Moldova (MOLDAC).

La ediția curentă a concursulului „Marca Comercială a Anului”,  în premieră, mediul de afaceri a fost provocat să se înscrie la noua nominalizare „ECONOMIA VERDE”.

Vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook- Gala Businessului Moldovenesc pentru mai multe detalii.

Notă: Fiind la cea de-a XIX-a ediție, concursul „Marca Comercială a Anului” este unul dintre cele mai eficiente instrumente de promovare a mărcilor comerciale pe piața internă şi externă. Rezultatele concursului permit evidențierea liderilor şi stabilirea dinamicii comportamentului consumatorilor pe piața autohtonă. Pe parcursul a celor 18 ediții, la concurs au fost înregistrate peste 1600 de mărci.

Concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii bunurilor și serviciilor” este la cea de a 8-a ediție. Scopul acestuia este de a evidenția companiile care au implementat cu succes managementul calității și de a promova abordările moderne ale calității. În total, pe parcursul celor 7 ediții, au participat 350 companii, iar miza concursului este „Zeița Calității”.


Aflaţi mai mult despre


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.