Law Street

Iulian Pașatii devine Partener în BAA Gladei și Partenerii
19.07.2022 | JURIDICE MOLDOVA

Iulian Pașatii

Av. Iulian Pașatii

Av. Iulian Pașatii a fost promovat în poziția de Partener în biroul de avocați Gladei și Partenerii. Debutând ca asociat junior acum 7 ani, Iulian a pășit toate treptele carierei într-o firmă de avocatură, consolidându-și capacitățile și abilitățile profesionale. Iulian este specializat și coordonează importante proiecte în domeniul imobiliar, tehnologii informaționale, protecția datelor, media și proprietate intelectuală.

Este prima promovare în poziția de Partener în istoria biroului de avocați Gladei și Partenerii.

Iulian Pașatii a comentat: Promovarea în poziția de Partener în cadrul unui birou de avocați atât de renumit este, cu siguranță, unul din cei mai importanți pași din cariera mea de până acum. Privind retrospectiv, cred că este un succes de echipă, pentru care aduc mulțumiri speciale colegilor cu care am lucrat în ultimii 7 ani împreună, cot la cot, pentru clientela selectă a biroului. Pentru mine această promovare – prima de așa gen în istoria biroului – este o împlinire profesională cu noi atribuții și responsabilități, dar și o dovadă în plus că ambiția, competența și perseverența clădesc cariere solide și în Moldova.

Roger Gladei

Roger Gladei

Partenerul coordonator Roger Gladei a adăugat: Este o experiență inedită, atât pentru birou cât și pentru mine personal, recunosc că am avut emoții anunțând promovarea. Iulian este primul partener crescut în interiorul biroului. Alăturându-ni-se acum 7 ani direct din băncile universitare, a fost pe accelerator, crescând turațiile zi de zi și obținând pe merite respectul colegilor și clienților. Dincolo de faptul că este un super-profi, este și un om dintr-o bucată, cu care poți merge în luptă. Odată cu această promovare, trecem la următorul nivel, atât Iulian cât și întreg biroul.


Aflaţi mai mult despre , , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.