Cariere

JURIDICE MOLDOVA recrutează studenți pentru a deveni MEMBRI JMD
21.10.2022 | JURIDICE MOLDOVA

Comunitatea online a profesioniștilor în domeniul dreptului, JURIDICE MOLDOVA, anunță recrutare, fiind în căutarea unui proaspăt potențial de creatori de conținut juridic, animați de importanța diseminării informațiilor veridice, de înaltă calitate și de importanța reflectării asupra materialelor științifice, cu profunzimi și cu abordări resimțite social.

Echipa JURIDICE MOLDOVA creează o bibliotecă virtuală din anul 2017, reușind a aduna materiale prețioase, dezbateri constructive, viziuni și opinări care lasă, pentru mult timp, temei de meditație și reluare.

Suntem axați pe dimensiunile: creșterii articolelor de autor; expunerii jurisprudenței Curții Europene a Drepturilor Omului, a Curții Constituționale, a Curții Supreme de Justiție; dezvoltarea practicilor de interviu; fluxului de știri. Cu titlu de precizare: suntem deschiși, dornici să instituim noi panele pentru produsele creative pe care ni le propuneți să le promovă.

Echipa JURIDICE MOLDOVA este disponibilă să Vă ofere:

– Spațiu de creație, liber de cenzură;
– Sprijin în dezvoltarea produselor jurnalistico-juridice;
– Oportunitate de a participa la evenimentele organizate de JURIDICE MOLDOVA;
– Publicitatea propriilor creații;
– Dezvoltare a competențelor de scriere și de redare a produselor în standarde de comprehensibilitate, acuratețe, obiectivitate, certitudine.

Drept criterii de eligibilitate pentru potențialul Membru JURIDICE MOLDOVA se arată:

– Student al unei Facultăți de Drept, începând cu anul II de facultate;
– Interes pentru dezvoltarea abilităților în domeniul dreptului;
– Responsabil și devotat misiunii Comunității JURIDICE MOLDOVA;
– Ostil plagiatului, deplin conștiincios și respectuos în privința drepturilor de autor.

Pentru a deveni parte a Echipei JURIDICE MOLDOVA urmează să ne expediezi o Scrisoare de Motivație până în data de 01.11.2022 pe adresa vlad.bercu@juridice.ro, în care să vă expuneți cu privire la interesele în domeniul dreptului, ce activități JMD v-au atras atenția și ce proiecte ați dori să realizați în cadrul echipei. În orice caz noi vom reveni.


Aflaţi mai mult despre ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.