Flux noutăţi

Instruire: ”Înregistrarea, modificarea asociaților, identificarea beneficiarului efectiv la SRL: aspecte practice”
09.11.2022 | JURIDICE MOLDOVA

La data de 8 noiembrie, Centrul de Instruire a avocaților a anunțat organizarea unui curs online cu tema Înregistrarea, modificarea asociaților, identificarea beneficiarului efectiv la SRL: aspecte practice ”, avându-l ca formator pe Maxim Macovei, jurist în cadrul BAA ”Efrim, Roșca și Asociații”. Conform formatorului ”Dacă doriți să vorbim despre dreptul corporativ prin prisma exclusivă a aplicării practice, Vă aștept cu drag la cursul de vineri (11.11), unde îmi voi împărtăși offfff-urile și cazurile din practica noastră interesantă.”

Așadar, instruirea va avea loc la data de 11 noiembrie, între orele 13:00-15:00 (2 ore de instruire) în format online, doritorii putând să se înregistreze accesând link-ul. Termenul limită de înregistrare este 11 noiembrie, iar link-ul de acces va fi expediat cu 20 de minute până la curs.

Tematica cursului a trezit interes nu doar pentru avocați/avocații stagiari, dar și pentru întreaga comunitate juridică. Astfel că înscrierea la curs a fost deschisă pentru toți doritorii, aceștea urmând să completeze același formular (completați toate câmpurile pentru a fi procesată înregistrarea la curs).

 




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.