Law Street

JURIDICE MOLDOVA a încheiat un parteneriat cu MELNIC | BERCU
12.02.2023 | JURIDICE MOLDOVA

JURIDICE MOLDOVA a încheiat un parteneriat cu nou înființata societate MELNIC | BERCU Legal Advisors. Membrii fondatori sunt practicieni experimentați în următoarele domenii: dreptul afacerilor, dreptul energetic, cyberlaw & data protection. Aceștia au experiență diversă,  practicând activitatea de consultanță juridică și reprezentare atât în Moldova, cât și peste hotare.

Achieving results, exceeding expectations – reprezintă adagiul de care se conduc în activitatea lor echipa MELNIC | BERCU Legal Advisors, care pe lângă asociații direcți ai societății, din echipă fac parte și membrii de Off Counsels, reprezentată de practicieni notorii în drept, ceea ce permite acoperirea tuturor ariilor de practică în cadrul prestării serviciilor juridice.

Dumitru Melnic

Coordonatorul MELNIC | BERCU Legal Advisors și-a exprimat entuziasmul privitor la acest parteneriat prin următorul comentariu: JURIDICE MOLDOVA reprezintă probabil principala sursă de informație juridică pentru orice practician în domeniu, totul este la un click distanță. Articolele publicate, conferințele organizate, dezbaterile filmate, toate reprezintă un instrument indispensabil pentru juriștii din țară. Anterior existenței JMD, noi nici nu cunoșteam cât de mult ne lipsea o asemenea platformă. Având în vedere că partenerul meu Vlad Bercu este unul dintre contribuitorii direcți la dezvoltarea acesteia, nu am putut să nu aducem și noi aportul la creșterea JMD. Sperăm cu timpul să ne ridicăm și noi la nivelul celorlalți parteneri JMD, care s-au prezentat ca societăți high tier pe piața avocaturii locale. 


Aflaţi mai mult despre , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.