Flux noutăţi

Impact Moldova oferă suport financiar unui student motivat și erudit din Moldova
04.04.2023 | JURIDICE MOLDOVA

La data de 4 aprilie 2023, Impact Moldova a anunțat lansarea unei inițiative de susținere financiară a studenților activi din Republica Moldova. Conform Impact Moldova, aceștia caută un student motivat și erudit din Moldova căruia să-i faciliteze financiar parcursul universitar.
Condițiile pentru candidați sunt următoarele: 
✔️ Studentul trebuie să-și urmeze studiile în Moldova (licență, masterat sau să aplice pentru anul 1 de studii);
✔️ Să fie motivat, curios și implicat în activități extra-curriculare;
✔️ Să aibă o situație financiară dificilă și să nu-și permită fie să plătească (i) taxa de școlarizare universitară, fie (ii) chiria pe parcursul studiilor sau (iii) materialele de studii.
În acest sens, Impact Moldova oferă:
✔️ acoperirea integrală a plății pentru un an de studii pentru studentul selectat; sau
✔️ o cotizație lunară timp de un an de studii pentru a acoperi chiria studentului; sau
✔️ finanțe pentru procurarea materialelor de studii (în dependență de necesitatea studentului).
Perioada de aplicare este de până la data de 15 mai 2023, anunțarea premiantului bursei urmând să aibă loc în luna iunie 2023.
Doritorii urmează să trimită CV-ul și o scrisoare de intenție, de maximum 1,5 pagini fiecare, cu titlul ”Cerere Impact Moldova – [Nume Prenume] – Studii” plus dovada notelor și dovada salariului părinților sau a salariului propriu la adresa: impactmoldova2021@gmail.com. In scrisoarea de intenție Impact Moldova dorește să afle mai multe despre student, cu ce se ocupă, de ce are nevoie de această bursă, ce tip de bursă are nevoie: cotizație lunară, acoperire taxă de studii, bani pentru materiale universitare sau altceva. Cei selectați vor fi invitați la interviul pentru etapa a doua.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.