Comunicate

BANCASSURANCE anunță programul “Parteneriat pentru Viitorul Financiar”: Burse, Practică și Îndrumare pentru Studenții cu Performanță Academică
26.09.2023 | JURIDICE MOLDOVA

BANCASSURANCE, companie specializată în furnizarea de soluții financiare, anunță lansarea Programului “Parteneriat pentru Viitorul Financiar”, un proiect dedicat sprijinirii și promovării excelenței academice și a dezvoltării profesionale a studenților din domeniile financiar, asigurări, business și antreprenoriat. Programul oferă studenților oportunități valoroase, precum burse de studii, locuri de practică și posibilitatea de angajare.

Această inițiativă remarcabilă începe cu prima sesiune a programului, desfășurată în contextul aniversării Facultății de Științe Economice a Universității de Stat din Moldova. BANCASSURANCE va acorda o bursă în valoare de 10.000 de lei pentru studenții din anul III, ciclul I, licență, și patru burse în valoare de 5.000 de lei fiecare pentru studenții din anul II, ciclul I, licență.

“Sub denumirea de  “Parteneriat pentru Viitorul Financiar”, acest program își propune să creeze o colaborare strategică între BANCASSURANCE și viitorii profesioniști din domeniile financiar, asigurări, business și antreprenoriat. Prin intermediul acestei colaborări, ne concentrăm pe dezvoltarea unei forțe de muncă calificate și bine pregătite pentru a contribui la îmbunătățirea calității serviciilor financiare oferite în viitor. Acest parteneriat nu numai că oferă oportunități de sprijin financiar și dezvoltare personală pentru studenți, ci și vizează construirea unei rețele de profesioniști în finanțe cu cunoștințe avansate și o viziune sustenabilă. Scopul final este să contribuim la consolidarea sectorului financiar și să promovăm valori de încredere și excelență în afaceri, pentru o societate prosperă și durabilă.”, susține Vasile Cornița, director BANCASSURANCE GROUP.

Agenda concursului “Parteneriat pentru Viitorul Financiar” este următoarea:

– 20 septembrie 2023: Start concurs

– 20 septembrie 2023 – 27 septembrie 2023: Perioada de recepționare a dosarelor

– 28 septembrie 2023 – 30 septembrie 2023: Perioada interviurilor (Comisia de evaluare)

– 3 octombrie 2023: Anunțarea premianților în cadrul Lansării evenimentului “Bursa Economistului” USM.

Condițiile pe care studenții trebuie să le îndeplinească pentru a se califica pentru această bursă sunt următoarele:

Bursa se acordă studenților de la ciclul I, licență, începând cu al doilea an de studii, înmatriculați la forma de organizare a învățământului cu frecvență, care nu au restanțe academice sau la achitarea taxei de studii.

Procesul de aplicare pentru programul “Parteneriat pentru Viitorul Financiar” BANCASSURANCE presupune completarea și prezentarea unui dosar de candidatură, care trebuie să conțină următoarele documente:

  1. Scrisoare de motivație, în care se evidențiază cele mai relevante activități extracurriculare desfășurate pe parcursul studiilor universitare, cum ar fi participarea la conferințe, seminare științifice, concursuri, olimpiade, activități de voluntariat, etc.
  2. Curriculum vitae.
  3.  Copii ale documentelor care atestă participarea la activitățile extracurriculare menționate în curriculum vitae.
  4. Adeverința academică vizată de decanul Facultății, care să includă notele medii anuale.
  5. Listă a publicațiilor științifice (dacă există), cu date bibliografice complete și copii ale publicațiilor din ultimii doi ani de studii.
  6. Copie a buletinului de identitate.

Evaluarea dosarelor se va efectua în cadrul concursului pentru acordarea bursei, organizat anual, la necesitate, de către Facultatea de Științe Economice, în parcursul lunii septembrie.

Dosarele pot fi depuse pe adresa de email: fse@usm.md sau pe suport de hârtie, la Decanat, Facultatea de Științe Economice, USM.

Pentru mai multe informații și detalii, studenții interesați pot contacta Decanatul Facultății de Științe Economice USM sau pot scrie la adresa de email: office@bancassurance.md.

Despre BANCASSURANCE:

BANCASSURANCE este un furnizor de soluții financiare care se dedica îmbunătățirii confortului și beneficiilor clienților săi. Compania oferă servicii de schimb valutar convenabil, asigurări, transferuri rapide, plăți comunale și credite. Cu o rețea ce numără 12 filiale în municipiul Chișinău, Anenii Noi și Ungheni, BANCASSURANCE reprezintă un partener de încredere pentru clienți.

Ne puteți contacta aici:
Facebook Bancassurance
www.bancassurance.md


Aflaţi mai mult despre , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.