Flux noutăţi

VIDEO: Explicații clare pe probleme financiare
06.01.2024 | JURIDICE MOLDOVA

BANCASSURANCE lansează o campanie inedită de educație financiară, cu scopul de a oferi explicații clare și utile pe teme financiare importante.

Trăim într-o perioadă de schimbări legislative în domeniul financiar, iar BANCASSURANCE dorește să fie alături de public, oferind instrumentele și cunoștințele necesare pentru a lua decizii informate și a vă asigura un viitor financiar prosper în țara noastră.

Obiectivele BANCASSURANCE sunt simple, dar esențiale:

Pregătirea Publicului pentru Schimbările Legislative: Vor demistifica modificările legislative ce au loc pe piața financiară, astfel încât să înțelegeți impactul asupra vieții voastre financiare și să vă adaptați în consecință.

Suport în Luarea Deciziilor Financiare: Îți propun să vă sprijine în procesul decizional, oferindu-vă informații clare și relevante despre opțiunile disponibile în domeniul financiar.

Construirea unui Viitor Financiar Prosper: Prin educație și înțelegerea profundă a pieței financiare, își doresc să contribuim la construirea unui viitor financiar stabil și prosper pentru fiecare dintre voi.

Urmăriți paginile lor de social media pentru a fi la curent cu toate noutățile și resursele lor de educație financiară.

Youtube | Facebook | Instagram | Telegram


Aflaţi mai mult despre ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.