Flux noutăţi

UAM oferă detalii cu privire la desfășurarea examenului de admitere la stagiul profesional în avocatură
20.02.2024 | JURIDICE MOLDOVA

Comisia de licențiere a profesiei de avocat, prin hotărârea nr. 3/1/2024 adoptată la 16 ianuarie 2024, a stabilit desfășurarea examenului de admitere la stagiul profesional în avocatură pentru 9 aprilie 2024, cu începere de la ora 09.30.

Solicitanții pot depune actele pentru înscrierea la examenul de admitere la stagiul profesional în avocatură în perioada: 5 – 28 martie 2024, de luni până vineri în intervalul orelor 09.00 – 11.00 și 13.00 – 15.00.

Cererea și actele necesare se depun la sediul Uniunii Avocaților din Republica Moldova situat pe str. București, 46, mun. Chișinău, la secretariatul Comisiei de licențiere a profesiei de avocat.

Modelul cererii de înscriere la examenul de admitere la stagiu profesional cu lista actelor ce urmează a fi anexate, declarației pe cuvânt propriu și avizul avocatului care acceptă să fie îndrumător, pot fi vizualizate pe pagina Uniunii Avocaților, conform următorului link: https://uam.md/anunt-cu-privire-la-examenul-de-admitere-la-stagiul-profesional-in-avocatura/

Notă: Testul pentru examenul de admitere la stagiul profesional în avocatură va fi postat pe pagina web a Uniunii Avocaților cu cel puțin o lună înainte de examen.


Aflaţi mai mult despre ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.