Law Street

Cobzac & Partners anunță promovări
05.03.2024 | JURIDICE MOLDOVA

Cobzac & Partners anunță promovarea la poziția de Partener pe Ana Iovu și la poziția de Managing Associate pe Alina Gaja.

Ana Iovu

Ana Iovu

Cu o experiență de peste opt ani la firma noastră, Ana a dovedit în mod constant abilități juridice excepționale, un angajament neclintit față de succesul clienților și o expertiză profundă în diverse domenii ale dreptului.

Ana Iovu este specializată în drept corporativ, fuziuni și achiziții (M&A), bancar și financiar, insolvență și imobiliare. Înțelegerea sa cuprinzătoare a acestor domenii îi permite să ofere consiliere strategică și reprezentare abilă clienților noștri.

Ca Partener la Cobzac & Partners, Ana Iovu va continua să exemplifice valorile noastre de bază: integritate, excelență și servicii orientate către client. Promovarea ei în această poziție reflectă rolul ei în avansarea succesului și reputației firmei noastre.

Alina Gaja

De asemenea, Alina Gaja a fost promovată la poziția de Managing Associate. Alina de când s-a alăturat Cobzac & Partners acum aproape patru ani, Alina a demonstrat cunoștințe juridice profunde, abilități excepționale de interacțiune cu clienții și o etică a muncii lăudabilă. Alina este specializată în Drept civil, Insolvență și Reorganizare, Achiziții Publice și multe altele.

Dincolo de responsabilitățile sale la Cobzac & Partners, Alina Gaja urmează un doctorat în drept la Facultatea de Drept, Universitatea de Stat din Moldova, specializându-se în soluționarea disputelor.

În noua ei funcție de Managing Associate, Alina Gaja va juca un rol important în ghidarea direcției viitoare a firmei, ajutându-i pe colegii mai tineri să crească și construind conexiuni solide cu clienții.


Aflaţi mai mult despre , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.