Law Street

Casa de avocatură din România MAREȘ & MAREȘ a devenit partener JURIDICE MOLDOVA
09.12.2019 | JURIDICE MOLDOVA

Societatea civilă de avocați MAREȘ & MAREȘ din România este noul partener JURIDICE MOLDOVA.

MAREȘ & MAREȘ oferă servicii complexe de asistență juridică penală, acoperind întregul spectru al problemelor de drept penal cu care se confruntă clienții lor. MAREȘ & MAREȘ este cotată de mulți ani în primul eșalon de ghidul juridic londonez The Legal 500 pentru activitatea în domeniul white-collar crime din România.

Penalistul Mihai Mareş, coordonatorul firmei de avocați MAREȘ & MAREȘ, este singurul avocat român evidențiat în ediția din acest an a ghidului juridic internațional Legal 500 – EMEA, în categoria “Leading individuals”, pentru practica locală de White-Collar Crime. În ediția 2019, ghidul juridic internațional afirmă că Mihai Mareș, coordonatorul practicii de white-collar crime, este “avocatul la care trebuie să te duci, în România, pentru infracțiuni legate de criminalitatea gulerelor albe“.

Mihai Mareş deţine o vastă experienţă în dosare penal-economice. Practica sa se concentrează în cea mai mare parte pe reprezentarea directorilor executivi, antreprenorilor, marilor grupuri industriale, instituţiilor financiare şi marilor companii internaţionale şi locale într-o gamă largă de domenii care implică contabilitatea, fraudele financiare şi fiscale, luarea de mită sau încălcări ale normelor de concurenţă şi de mediu.

În contextul încheierii parteneriatului, Mihai Mareş a afirmat: „Parteneriatul cu JURIDICE MOLDOVA este o oportunitate frumoasă de a ne apropia de piața juridică din Moldova și de ce nu, de a transpune bunele practici dobândite de noi de-a lungul timpul și peste Prut. Mai mult, considerăm că susținerea unor asemenea proiecte reprezentă un aport la creșterea potențialului juridic și ne bucură că putem avem această posibilitate.”

De curând, Mihai Mareş a participat și la o conferință de arbitraj la Chișinău, unde a vorbit despre aspectele penale și a avut o întrevedere cu Decanul Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, pentru a iniția mai multe colaborări academice.


Aflaţi mai mult despre , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.