Flux noutăţi

Liviu Moraru preia funcția de Consilier în cadrul Cabinetului Ministrului Justiției pe probleme de comunicare și relații cu presa
13.01.2020 | JURIDICE MOLDOVA

Ministerul Justiției al Republicii Moldova anunță printr-un comunicat lărgirea echipei de consilieri. Jurnalistul Liviu Moraru devine noul Consilier în cadrul Cabinetului Ministrului Justiției pe probleme de comunicare și relații cu presa.

Liviu Moraru își justifică misiunea în noua funcție publică, prin asigurarea comunicării eficiente a Ministerului Justiției, atât direct, cât și indirect a atribuțiilor, a comunicării interne, cât și externe, menținând accesibilitatea dialogului cu mijloacele de informare în masă, publicul larg, reprezentanții societății civile, în vederea informării operative, veridice și complete a societății, partenerilor de dezvoltare și instituțiilor din subordine, întru reflectarea transparentă a activității instituției.

Totodată, noul Consilier din cadrul Cabinetului Ministrului va oferi suport informațional și consultativ reprezentanților mijloacelor de informare în masă din țară și de peste hotare privind promovarea politicilor din domeniul justiției, consolidarea capacității instituționale a Ministerului Justiției, eficientizarea și modernizarea justiției, responsabilizarea și integritatea actorilor din sectorul justiției prin diverse căi de comunicare, inclusiv examinând și coordonând oferirea răspunsurilor rapide la solicitările acestora, anunță reprezentanții Ministerul Justiției.

Liviu Moraru a activat în calitate de jurnalist la diverse posturi de televiziune din țară. Ultima prestație a jurnalistului a fost moderarea emisiunii politice ”IMPORTANT”, la postul de televiziune TVC21.


Aflaţi mai mult despre


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.