Flux noutăţi

Apel de înregistrare pentru Competiția Națională de Comunicare Juridică „Ella Negruzzi” 2020
15.04.2020 | JURIDICE MOLDOVA

Reprezentanța Barourilor Americane Inițiativa pentru Supremația Legii (ABA ROLI) în Republica Moldova în parteneriat cu Asociația Europeană a Studenților de la Drept (ELSA) Republica Moldova și Asociația Studenților în Drept a Universității de Stat din Moldova invită studenții facultăților de drept care își realizează studiile la Ciclul I (licență) să participe la Competiția Națională de Comunicare Juridică „Ella Negruzzi” 2020.

Competiția se va desfășura în conformitate cu Regulamentul competiției și a Actului adițional pentru competiția din 2020.

Subiectul general pentru cercetare va fi „Supremația Legii”.

Pentru înregistrarea în cadrul competiției urmează să fie completat acest FORMULAR sau să fie expediat un email la adresa competitie.negruzzi@gmail.com cu indicarea: (i) numele și prenumele participantului (ii) universitatea (iii) anul de studii (iv) subiectul abordat.

Data limită de înregistrare pentru a participa la competiție este 30 aprilie 2020.

După înregistrare participantul va primi un email de confirmare și un număr unic de identificare în cadrul competiției pentru a păstra caracterul anonim al participanților și al lucrărilor.

Competiția va avea două componente: proba scrisă și proba de prezentare publică.

Detaliile tehnice cu privire la redactarea lucrării scrise se regăsesc la punctul 4 al regulamentului.

Data limită pentru expedierea lucrărilor scrise este 17 mai 2020.

În cadrul etapei finale pentru prezentarea publică vor fi selectați cei mai buni 5 participanți din fiecare instituție de învățământ.Etapa de prezentare publică este preconizată în perioada 28 mai – 5 iunie. Această etapă ar putea avea loc la o dată ulterioară în funcție de evoluția situației epidemiologice din Republica Moldova.

Regulamentul competiției

Actul adițional pentru competiția din 2020

Competiția are loc în cadrul proiectului „Promovarea culturii dezbaterilor în învățământul juridic din Republica Moldova”implementat cu suportul departamentului de stat al SUA.

Pentru mai multe informații – persoană de contact: Valeriu Drăgălin, valeriu.dragalin@abaroli.org


Aflaţi mai mult despre


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.