Proprietate intelectuală

Webinare dedicate Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale
22.04.2020 | JURIDICE MOLDOVA

Data de 26 aprilie marchează Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale. Insitiuirea acestei zile are drept scop promovarea rolului pe care proprietatea intelectuală o are în încurajarea inovației și creativității, în dezvoltarea unei societăți bazate pe cunoaștere, în crearea unui mediu prosper și sustenabil.

În acest context, AGEPI  încurajează toți utilizatorii și promotorii sistemului de proprietate intelectuală să participe la seria de evenimente dedicate Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale în mediul virtual

Webinar: Mediation and Arbitration for Green Innovation Disputes – 22 aprilie 2020

Webinarul este organizat de Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (OMPI), iar pentru înregistrare accesați aici.

Seminar „Proiectarea experienței utilizatorului sau UXD”  – 23 aprilie 2020

Seminarul este organizat în cadrul proiectului „Fostering Innovation in the Danube Region through Knowledge Engineering and IPR Management – KnowING IPR”, iar pentru înregistrare accesați aici.

Webinar „Inovații și Proprietate Intelectuală în timp de pandemie” – 28 aprilie 2020

Webinarul  este organizat de către AGEPI în cooperare cu proiectul „Jean Monnet Support to Associations in  European Integration and Intellectual Property Protection Studies / EUPROIN”, pentru înregistrare accesați aici.

Webinar: Green Technology Innovation in Europe and Beyond – 5 mai 2020 

Webinarul este organizat de OMPI, pentru înregistrare accesați aici.


Aflaţi mai mult despre ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.