Flux noutăţi

Conferința online JMD: Noi oportunități, noi riscuri, un nou capitol pentru comerțul electronic?
19.06.2020 | JURIDICE MOLDOVA

Conferința online JMD: Noi oportunități, noi riscuri, un nou capitol pentru comerțul electronic?

Această conferință online reprezintă rezultatul unei colaborări strânse dintre JMD și Olga Demian, care a și venit cu propunerea organizării acesteia și a strâns în cadrul ei specialiști remarcabile ai dreptului.

*Conferința se va transmite LIVE FREE, în secțiunea comentarii Facebook sau youtube veți putea adresa întrebări. Mai mult, dacă doriți să adresați o întrebare din timp, puteți să o faceți fie prin intermediul paginei noastre de Facebook, fie direct prin Maria Gogu, Project Manager JMD.

Vă așteptăm la conferință!

Organizatori: JURIDICE MOLDOVA
Unde: JURIDICEMOLDOVA.md | Facebook | Youtube
Când: Vineri, 19 iunie 2020 | 17:00

Eveniment FACEBOOK


SPEAKERI

Marina Zarija

Regulile aplicabile vânzării de conținut digital și de bunuri online (MD/UE)

Marina Zarija este Asociat în cadrul biroului Schoenherr în Chișinău. Marina este membru al echipelor de drept corporativ / fuziuni & achiziții, dar și soluționare litigii. A oferit anterior consultanță juridică în proiecte complexe de drept corporativ, fuziuni și achiziții în Republica Moldova. De asemenea, Marina este licențiată în drept (LL.B. 2016 Universitatea de Stat din Moldova), magistru în drept internațional (LL.M. 2018 Universitatea de Stat din Moldova), doctorandă (Ph.D.).


Olga Demian

Retragerea consimțământului pentru prelucrarea datelor personale obținut prin mijloace electronice

Fondator D /ONE – societate specializată de consultanță în vizorul căreia se află protecția datelor.

Titulară a diplomei de masterat în drept European acordată de Queen Mary University of London unde a studiat legislația UE în materie de protecție a datelor personale în cadrul programului Computer and Communications Law. Chevening alumna.

Experiență de consultanță atât în Republica Moldova cît și în Statele din Parteneriatul Estic în domenii cu impact asupra guvernării electronice.

Membru al Consiliului consultativ al Centrului National pentru protecția datelor cu caracter personal.

Co-Chair IAPP, Romania Knowledgenet.


Iulia Sîrbu

Mărcile în comerțul electronic: încălcări frecvente și metode de protecție

Avocat în cadrul BAA „Tănase & Partenerii”.

De asemenea, Iulia este mandatar autorizat IP (certificat eliberat de AGEPI) și consilier în Proprietate Intelectuală (Certificat eliberat de AGEPI).

Iulia are și experiență în domeniul cursurilor de formare continuă. Ea a participat în calitate de formator în Programul de educație juridică în învățământul liceal „Valori fundamentale ale statului de drept”, susținut de Fundația Konrad Adenauer.


Andrei Rogac

Unele restricții concurențiale verticale în comerțul electronic

Avocat din 2011 cu mică experiență academică. Specializat în dreptul contractelor, dreptul concurenței și achiziții publice.

Consultant juridic al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare în anumite proiecte de asistență tehnică.

Andrei este titular al prestigioasei burse Chevening. Deține Master în Drept European cu specializare în dreptul concurenței de la Queen Mary University of London (locul 30 în lume în Law School Ranking) care i-a acordat European Law Prize pentru cele mai bune note obținute în cadrul masteratului. De asemenea Andrei a absolvit și Masterul în Dreptul European al achizițiilor publice de la King’s College London (locul 4 în Maria Britanie și 15 în lume pentru studii juridice) cu premiul pentru cea mai bună teză de master.

Blog personal: https://lawseconomics.com/


MODERATOR

 Vlad Bercu

Vlad Bercu

Vlad este avocat stagiar în cadrul Baroului Chișinău, dar din 2018 activează preponderent în domeniul consultanței la SĂVESCU & ASOCIAȚII (București), casă de avocatură specializată pe protecția datelor cu caracter personal, contracte comerciale și civile, dreptul muncii, cyberlaw.

Cu sprijinul și susținerea JURIDICE.ro, Vlad a dezvoltat și este până în prezent coordonatorul JURIDICE MOLDOVA, proiect care este unic în Republica Moldova în ceea ce privește impactul asupra comunității juridice.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.