Flux noutăţi

Contribuțiile la BASS pot fi achitate prin MPay
24.06.2020 | JURIDICE MOLDOVA

Casa Națională de Asigurări Sociale continuă extinderea interacțiunea cu cetățenii prin intermediul serviciilor electronice. Astfel, în cadrul Serviciului Guvernamental de Plăți Electronice (Serviciul MPay) a fost dezvoltat şi implementat serviciul de achitare a contribuţiilor de asigurări sociale de stat, inclusiv a majorărilor de întârziere şi amenzilor aferente bugetului asigurărilor sociale de stat.
Serviciul MPay deține calitatea de mecanism unic de achitare a serviciilor publice, colectare a impozitelor, taxelor, amenzilor, majorărilor de întârziere (penalităților) și altor plăți la bugetul public național cu ajutorul instrumentelor de plată disponibile conform legislației – carduri bancare, terminale de plată, sisteme e-banking și plăți în numerar.

CNAS recomandă plătitorilor de contribuţii la bugetul asigurărilor sociale de stat să beneficieze de principalele avantaje ale plăţilor electronice, cum ar fi operativitatea şi confortul oferit utilizatorilor şi să achite plăţile aferente bugetului asigurărilor sociale de stat prin intermediul MPay, în special în perioada de pandemie.

 

 

 


Aflaţi mai mult despre ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.