Flux noutăţi

Rezultatele concursului pentru suplinirea funcțiilor vacante de judecător în mai multe instanțe judecătorești
02.07.2020 | JURIDICE MOLDOVA

La data de 30 iunie şi 01 iulie 2020 Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a desfăşurat concursul pentru suplinirea funcțiilor vacante de judecător în mai multe instanțe judecătorești.

La concursul menţionat au participat 69 de candidaţi, în cadrul ședinței au fost prezentate de către raportori informaţii detaliate despre fiecare candidat şi activitatea acestuia.

Astfel, membrii CSM au acordat punctajul respectiv candidaţilor la funcţia de judecător apreciind motivarea personală și corespunderea acestora funcției de judecător prin prisma motivelor care au determinat candidatul să participe la concurs, determinarea vizând ocuparea funcției pentru care aspiră şi fermitatea în expunerii în cadrul interviului, reputația persoanei în contextul prevederilor legale, precum și răspunsurile la întrebările adresate de membrii CSM.

Punctajul acumulat de candidaţii participanţi la concursul pentru suplinirea funcțiilor vacante de judecător în mai multe instanțe judecătorești îl găsiți aici.

Prin urmare, potrivit punctajului acumulat Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a propus Preşedintelui Republicii Moldova numirea în funcţia de judecător, pe un termen de 5 ani următorii candidaţi:

Nr.

Numele/Prenumele

Instanța
1. CUȘNIR Svetlana Chișinău
2. ZMEU Sergiu Chișinău
3. RUSSU Natalia Chișinău
4. PETRUȘCA Sergiu Chișinău
5. CORLĂTEANU Diana Hîncești
6. FOMA Natalia Bălți
7. HANGANU Mariana Comrat
8. POPESCU Marcel Bălți
9. DODON Ion Căușeni
10. CAZACU Dorin Bălți
11. POPESCU Lina Soroca
12. CAZACICOV Andrei Edineț
13. SCRIPCENCO Andrei Cahul
14. RĂU Stanislav Comrat
15. MUNTEAN Vitalie Comrat
16. CAMERZAN-ROTARU Ludmila Comrat

Aflaţi mai mult despre ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.