Flux noutăţi

Eveniment online: Rolul protecției împotriva concurenței neloiale în apărarea drepturilor de proprietate intelectuală
13.07.2020 | JURIDICE MOLDOVA

PRIAevents și Consiliul Concurenței Republica Moldova, în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) și Casa de avocatură ACI Partners, organizează prima dezbatere online despre concurența neloială și despre rolul protecției împotriva concurenței neloiale în apărarea drepturilor de proprietate intelectuală. Evenimentul va avea loc pe 16 iulie 2020, la ora 10:30.

Puteți urmări gratuit evenimentul LIVE doar accesând acest link: https://bit.ly/2NURaTI , în ziua evenimentului.

Indiferent de domeniul în care activați, dacă sunteți antreprenori sau manageri ai companiilor multinaționale, dacă reprezentați asociații sau patronate, vă așteptăm sa ne urmăriți online deoarece atingem subiecte cheie pentru sectoarele: bancar, asigurări, retail, sănătate și farmaceutic, energie, turism, auto, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, IT, concurența pentru membrii asociațiilor patronale și profesionale etc.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Competition Republica Moldova şi modalități de înscriere pentru participare gratuită puteți găsi la următoarea adresă: https://priaevents.ro/pria-competition-republica-moldova-concurenta-neloiala-si-proprietatea-intelectuala/ .


Aflaţi mai mult despre , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.