Facultatea de Drept a Universităţii de Stat din Moldova

Hexagonul Facultăților de Drept – Ediția 2024
29.04.2024 | JURIDICE MOLDOVA

Studenții Facultății de Drept USM au participat, în perioada 24-27 aprilie, la Hexagonul Facultăților de Drept, Ediția 2024 – o manifestare științifică, care a reunit managerii, profesorii și studenții de la Facultățile de Drept de la Universitățile din București, Chișinău, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu și Timișoara. Evenimentul a fost organizat la Iași, România.

Pentru studenți, acesta este un moment important în parcursul lor academic, având ocazia să interacționeze cu colegii din alte universități și să împărtășească ideile. Fiecare întâlnire și fiecare moment petrecut împreună poate aduce o nouă perspectivă și poate contribui la creșterea personală și profesională. Echipa Facultății de Drept a Univerității de Stat din Moldova a fost coordonată de decanul Serghei Brînza.

Probele de concurs au fost susținute la materiile: drept constituțional, drept civil și drept penal. La disciplina Drept civil, au participat studenții Irina COJOCARU (anul III), Danu TARTUS (anul III), fiind coordonați de lectorul universitar , dl Ion CREȚU; la disciplina Drept penal au participat studenții Vasile GUZUN (anul IV), Valeria GRIȘCIUC (anul IV), fiind coordonați de Dorina GUREV, doctor în drept, conferențiar universitar; iar la disciplina Drept constituțional şi instituții politice au participat studentele Cătălina RĂILEANU (anul IV), Daniela GÎNCO – FODOR (anul II), fiind coordinate de Ion GUCEAC, academician, profesor universitar, doctor habilitat în drept.

Studenții au demonstrat cunoștințele și abilitățile pe domeniile de concurs. Prietenia și spiritul competitiv au fost la fel de importante ca și excelența academică, iar finalul evenimentului a adus numeroase amintiri frumoase și satisfacție pentru participanți.Hexagonul Facultăților de Drept este un forum pentru schimbul de idei, bune practici și experiențe între diferitele facultăți de drept și are un rol important în facilitarea dialogului, colaborării și dezvoltării învățământului juridic la nivel național și internațional.


Aflaţi mai mult despre


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.