Flux noutăţi

Proiectul Regulamentulului-cadru privind modul de ocupare a funcțiilor didactice și științifico-didactice în învățământul superior
10.12.2019 | JURIDICE MOLDOVA

Marți, 10 decembrie 2019, a fost publicat proiectul Regulamentulului-cadru privind modul de ocupare a funcțiilor didactice și științifico-didactice în învățământul superior.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [402.07 KB]

Conform notei informative, acest Regulament are drept scop stabilirea condițiile de desfășurare a concursului pentru angajarea personalului didactic și științifico-didactic în învățământul superior. Acesta nu doar prezintă etapele concursului (inițierea, desfășurarea și adoptarea deciziei), dar enumeră și cerințele de identificare și selectare a membrilor comisiei de concurs. Pentru a asigura calitatea procesului de predare-învățare, sunt listate cerințele minime pentru fiecare funcție didactică și științifico-didactică, în conformitate cu art. 118 al Codului Educației. Nu în ultimul rând, proiectul stabilește și componentele obligatorii ale Regulamentului instituțional de ocupare a funcțiilor în cadru universității, astfel încât să fie asigurată legalitatea și caracterul echidistant al procesului de selectare a cadrelor universitare.

A se vedea: Nota informativăProiectul ordinului MECC


Aflaţi mai mult despre , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.